fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ČENGIĆ: Sjednica Skupštine je prošla odlično i na neki način je bila reformska

Autor: SportSport.ba

SARAJEVO - U hotelu Bristol u Sarajevu danas je održana Konstituirajuća sjednica Skupštine FK Željezničar.

Na sjednici su, između ostalog, izabrani predsjednik i potpredsjednik Skupštine. Novi predsjednik je Ermin Čengić, dok je potredsjednik Skupštine FK Željezničar Haris Lulić.

Nakon sjednice prisutnim medijima obratio se novi predsjednik Skupštine Ermin Čengić.

“Hvala na čestitkama. Sjednica je prošla odlično. Imamo nova 54 delegata predstavnika svih struktura i navijača FK Željezničara. Sjednica je protekla dobro u smislu da smo usvojili izvještaj o radu i plan poslovanja za narednu godinu. Na neki način je i moglo bi se reći reformska jer smo rekli da ćemo u narednom periodu raditi na koncipiranju modela organizacije kluba koji će se pokazati kao ulaganje za budućnost da bi Željo bio u potpunosti održivi klub koji će i dalje biti ono što jest, a to je najveći i najjači klub u BiH”, rekao je Čengić, te dodao.

“Pred nama je dosta posla, prije svega na UO, ali i svakom članu Skupštine jer smo izabrani da bismo pokušali dati ono što je moguće da bismo pomogli klubu. Ja sam rekao u toku sedmice ne treba niko od nas gledati šta će mu klub dati nego da svako od nas gleda šta on može dati svom klubu”.

Osvrnuo se na pitanje da li se razgovaralo o novim sponzorima.

“Razgovaralo se u sklopu člana poslovanja i o tim pitanjima, ali ono što je bitno dakle u okviru tog plana je koncipiran zaključak koji se tiče rada i pripreme i prijedlogu novog modela organizacije kluba. To podrazumijeva naravno i mogućnost otvaranja mogućnosti za privlačenje interesa i sponzora i drugih partnera”.

 

Autor: SportSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});