fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ĆIRO ŽESTOKO OPLEO PO MAMIĆIMA! ‘To je jedan problem koji već dugo traje, i mi Dinamovci, nažalost, tu ne možemo ništa.’

Autor: dnevno.ba

Od pukovnika do pokojnika! Tako to najčešće ide u sportskim krugovima, a ovaj put pokojnik je Dinamo koji je izgubio, osim od Ferencvarosa, i velike količine eura koje su se trebale sliti u plavu blagajnu.

“A jooooj, 20 milijuna eura! E, to je veliki novac” ispalio je Ćiro Blažević, i nastavio u svom poznatom stilu: “Sine, jako mi je žao jer u Budimpešti je slabiji pobijedio jačeg. A kad je tako, onda je žalost duplicirana. Ne znam zašto je Mamić izvadio Majera, to je plemeniti igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu. Po meni, nije ga smio mijenjati. Jedino ako je bio ozlijeđen ili više nije mogao.” kaže Ćiro.

Koliko znamo, nije bio ozlijeđen, a vjerojatno je mogao odigrati 90 minuta. Riječ je o igraču koji ima 22 godine i ako ne može u tim godinama trčati, neće moći nikada.

Ruku na srce, Dinamo je ispao od Mađara, što ne bi bila blamaža da je riječ o vaterpolu. Uostalom, sedam je puta Dinamo, do ove utakmice, igrao protiv Mađara i sedam puta prolazio. Ali, ovaj put nije išlo. Amaterski pristup, potezi koje nitko ne može razumjeti stajali su Dinama plasmana u Ligu prvaka.

“Dinamo je izgubio od momčadi koja ima jednog igrača, ma ni to. Evidentno je da je Dinamo puno jači, a nije pobijedio.”rekao je Ćiro.

I to je to. Jasno kao dan. No, problem je što je dosta Dinamovih navijača nakon poraza u Budimpešti ostala ravnodušna. Nije to onaj Bjeličin Dinamo za kojeg se tražila karta više i koji se vratio u srca navijača piše 24 sata. Prema ovom Dinamu, ma koliko to ružno zvuči, većina navijača je ravnodušna. Ispali, pa što?

“To je jedan problem koji već dugo traje, i mi dinamovci, nažalost, tu ne možemo ništa.” zaključio je Ćiro.

Sad treba čekati novog protivnika u europskom pohodu, pa tek nakon sljedeće utakmice raditi pravi rezime poteza čelnika Dinama u proteklih godinu dana, ali kako ih je krenulo izgleda da im se ne piše baš najbolje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});