fbpx

CRNAČ 2015: Sjajna nedjelja, a bit će i ponedjeljak – večeras tri nova derbija

Autor: D.Ivanković

CRNAČ - Onako kako smo i najavili bila je to večer za pamćenje na malonogometnom turniru u Crnču. Prisutna publika je uživala u četiri nedjeljna sraza, a viđen je sveukupno 21 pogodak.

Večer su svojim susretom otvorili Grafix Vekić promet i Došli smo da ostanemo zadnji. Bila je to izjednačena, tvrda i dosta gruba igra u kojoj je kao pobjednik izašla ekipa Grafix Vekić promet. Valja istaknuti kako su kod ekipe Došli smo da ostanemo zadnji čak dva igrača dobila crveni karton. Završilo je 3:2 što će reći da momci iz ekipe zanimljivog imena ipak neće ostati zadnji. Osim ako još koju večer ne navrate pod šator na druženje s ostalom publikom koja u Crnač pristiže sa svih strana.

Odličnu utakmicu gledali smo između ekipe Europrodukt Imotski i ekipe Kavana Kod Duje. Europrodukt je vrlo atraktivnom, strpljivom ali brzom igrom diktirao tempo utakmice te su čak imali i vodstvo od 5:2 nekoliko minuta prije kraja utakmice. Ipak, vrlo uporna ekipa Kavane Kod Duje se nije predala te su zamalo izjednačili.

U trećoj utakmici ekipa Brekston je demonstrirala zašto slove kao jedan od favorita za završnicu turnira. Sve pohvale idu i mladoj ekipi Bušići na prikazanoj igri. Bili su i više nego dostojan protivnik ekipi Brekstona, međutim krajnji rezultat od 4:0 u korist Brekstona dovoljno govori za sebe.

Sraz između ekipe Romana Čitluk i Škripara protekao je u vrlo dinamičnoj borbi, pa je i sama igra bila izrazito visokog tempa. Obje su ekipe imale mnogobrojne prilike no ipak kao pobjednik je izašla Romana Čitluk, ponajviše zahvaljujući svome vrataru koji je uz odlične obrane dao i gol, pokazalo se pobjedonosni.

Turnir se nastavlja večeras sa tri iznimno zanimljive utakmice, iako je zbilja teško izdvojiti bilo koju utakmicu kao utakmicu večeri. U prvoj utakmici iskusna ekipa Stolac igra protiv mlade ali odlične ekipe M&M. Druga utakmica večeri donosi nam sraz ekipe koja slovi kao najomiljenija ekipa među gledateljima, a to je Moja mater te traži, protiv odlične ekipe Brekstona. Posljednja utakmica večeri nam zasigurno uzbudljiv i neizvjestan sraz dvije odlične ekipe, jer sastaju se Korak Cosmos i Europrodukt Imotski.

Rezultati, nedjelja (28. lipnja):
Grafix Vekić promet – Došli smo da ostanemo zadnji 3:2
Europrodukt Imotski – Kavana Kod Duje 5:4
Brekston – Bušići 4:0
Romana Čitluk – Škripari 2:1

Ponedjeljak, 29. lipnja:
20.30: HMNK. Stolac – M&M
21.30: Moja mater te traži – Brekston
22.30: Korak Cosmos – Europrodukt Imotski

Autor: D.Ivanković

ZADNJE VIJESTI