fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Čudesni Messi zabio četiri komada, Rakitiću asistencija

Autor: Dnevno.ba

BARCELONA - Barcelona je svladala s 5:0 slabašni Eibar, te tako barem privremeno zasjela na čelo ljestvice Primera lige.

Po mnogima još uvijek najbolji igrač današnjice Lionel Messi autor je čak četiri pogotka.

Za prvi gol Argentincu je asistirao hrvatski veznjak Ivan Rakitić. Primio je hrvatski reprezentativac loptu na sredini protivničke polovice, dao kroz dva igrača za Messija, a on doslovce ismijao jednog ili dva igrača i plasirao loptu u nebranjeni kut mreže gostiju, piše Germanijak.hr.

U 37. minuti odlično su kombinirali Busquets, Vidal i Messi, a potonji je akciju završio prodorom s lijeve strane i egzekucijom u suprotni kut, isti onaj u koji je zabi prvi gol.

Malo potom, već u 40. minuti je 3:0, te hat-trick neponovljivog Argentinca. Veliku je grešku napravila obrana Eibara, dala loptu Messiju, a on je nesebično htio namjestiti loptu Griezmannu. No njemu je lopta izmigoljila, vratila se Argentincu koji iz blizine zabija svoj treći gol.

Uslijedio je dugi period bez golova, sve do samog kraja. 87. je minuta i novopridošli Braitwaithe prima loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, valja čuvara i daje u sredini, u sam peterac. Tamo je opet Messi dočekao loptu, poigrao se i sa obranom i sa vratarom gostiju, te nakon nekoliko lažnjaka ugurao loptu u mrežu za 4:0.

Konačnu glazuru na pobjedu dao je Arthur, praktički se tek krenulo s centra, Braitwaithe se sam izborio za ulazak u stopostotnu šansu, pucao s braničem na leđima, no Marko Dmitrović mu brani. Ipak, na odbijancu je najbliži Brazilac Arthur i vraća loptu u nebranjenu mrežu u 89. minuti za krajnjih 5:0.

Barca je trenutno na 55 bodova, dva više od Real Madrida koji u 21 sat igra gostujuću utakmicu protiv Levantea.

Eibar je na 16. mjestu i nastavlja borbu za bijeg od zone ispadanja.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});