ČUDO NEVIĐENO: Goce Sedloski poveo u Kazahstan Stipu Jurića i petra Franjića

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Široki Brijeg je u prvom susretu 1. pretkola Lige Europe na svom terenu dosta nesretno poražen od Kairata rezultatom 1:2.

Tim sa Pecare, međutim, neće odustati, te će u uzvratu u Kazahastanu pokušati doći do plasmana u 2. pretkolo, javlja SportSport.ba.

Ekspedicija Širokog Brijega je danas krenula na dugačak put do Almatyja gdje će se u četvrtak odigrati revanš.

Iz Sarajeva će sutra Širokobriježani letiti za Istanbul, gdje će čekati sedam sati, a potom se ukrcati na let za Almaty.

Očekuje se da će ekspedicija Širokog na odredište stići u srijedu, u ranim jutarnjim satima.

Inače, trener Goce Sedloski je na put poveo sljedećih 19 igrača: Martin Zlomislić, Dario Miškić, Dino Ćorić, Josip Kvesić, Bernardo Matić, Dominik Kovačić, Ivan Enin, Mateo Marić, Mato Stanić, Dražen Bagarić, Toni Jović, Josip Barišić, Ante Hrkać, Alen Jurilj, Bože Vukoja, Mario Babić, Petar Franjić, Branimir Cipetić i Stipe Jurić.

Pred polazak za Kazahstan, za klupsku FB stranicu je kratko govorio kapetan Širokog Brijega Dino Ćorić.

“Imamo vrlo nezahvalan rezultat iz prve utakmice, primili smo dva pogotka na Pecari i to nam ne ide u korist. No, ako ponovimo igru iz prve utakmice, ovoga puta uz bolju realizaciju, imamo se pravo nadati i vjerovati u prolaz. U nogometu je sve moguće. Uvjeren sam kako cijela momčad tako razmišlja. Idemo dati sve od sebe”, poručio je Ćorić.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI