fbpx

Dalić i Šuker poslani u samoizolaciju! Zbog jednog susreta sumnja se na koronavirus?

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Predsjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac su u samoizolaciji do srijede!

Svi nabrojani  oni bili su 2. ožujka na kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus. Kokeza je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu, prenose Sportskenovosti.

“Koliko znamo, nitko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu s Slavišom Kokezom, ali smo predostrožnosti i u dogovoru s našim liječnikom Zoranom Bahtijarevićem svi smo u samoizolaciji do srijede. Nitko ne pokazuje nikakva simptome” kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Kongres Uefe održan je u Amsterdamu neposredno uoči ždrijeba skupina Lige nacija, prisutni su bili predsjednici svih europskih nogometnih saveza, bila je i većina izbornika. Uz predsjednika Uefe, Slovenca Aleksandera Čeferina, u Amsterdamu su uz predsjednika Srpskog nogometnog saveza Kokezu bili i Dejan Savićević iz Crne Gore, Elvedin Begić iz BiH…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI