fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DALIĆ NAJAVIO UTAMICU PROTIV SLOVENIJE I OTKRIO SASTAV: Nema opuštanja i moramo igrati na pobjedu

Autor: dnevno.ba

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 15 sati igra prijateljski susret sa Slovenijom u Dohi, bit će to odlična prilika za izbornika Zlatka Dalića da isproba novi sustav igre.

– Očekujem od igrača da pokažu što smo radili ova dva dana, imali smo odlične treninge ova dva dana. Mogu vam odmah reći kojih 11 će sutra početi. Na golu će biti Livaković, zadnja trojica su Ćaleta Car, Gvardiol, Pongračić, na boku će biti Perišić Juranović, trojica u veznom redu su JakićModrić Kovačić. Napad nam predvode Kramarić Budimir.

– Odluka da ovdje igramo je sto posto ispravna, ovdje smo da se upoznamo s uvjetima koji nas čekaju na prvenstvu. Trebam naglasiti da je ovo odlično što smo se već kvalificirali pa možemo opuštenije igrati.

Hrvatska još nije osigurala mjesto u drugom potu za ždrijeb skupina:

– Nema opuštanja i moramo igrati na pobjedu, imamo dva dobra

Hrvatska je dobila odličnog igrača za budućnost Joška Gvardiola, složio se Dalić:

– Sve ovisi o Jošku, on je pokazao svoj potencijal, on mora raditi svaki dan i iznova se dokazivati, to je najvažnija stvar. Dobili smo velikog igrača za reprezentaciju.

Odluka o dolasku u Dohu na prijateljske utakmice:

– Radio sam puno na tome da dođemo ovdje, da vidimo uvjete, želio sam da kao ekipa osjetimo ovo mjesto. Željeli smo igrati s Katarom, ali razumijem njihova izbornika da želi neke lakše protivnike. Kataru želim puno sreće, uložili su puno truda, a ja i sam imam puno lijepih uspomena ovdje.

Slovenske novinare je zanimalo koliko su se ozbiljno Dalićevi izabranici pripremali za Sloveniju:

– Dolazimo ovdje s punim respektom prema Sloveniji i Bugarskoj, Slovenci imaju jednog sjajnog izbornika Keka, mi ćemo sutra imati jednog dostojnog protivnika. Pripremali smo se za utakmicu, oni su nas već jednom pobijedili, tako da znamo koliko su opasni. Ja sam bio jedan od onih koji su pozvali Sloveniju na ovaj turnir.

Na konferenciji za medije s izbornikom je bio i hvaljeni Gvardiol, on je također komentirao novi sustav:

–  Nije mi nepoznanica igra s trojicom u obrani, u Leipzigu prakticiramo to već pola godine. U reprezentaciji je problem što nemamo puno vremena da se prilagodimo, ali zadnja dva treninga bili smo maksimalno fokusirani i nastojat ćemo to prenijeti na utakmicu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});