fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DALIĆ POSLAO JASNU PORUKU POJEDINIM IGRAČIMA! Za jednog je istaknuo: ‘Moram vidjeti što s njim!’

Autor: dnevno.ba

Izbornik Zlatko Dalić nije skrivao razočaranje porazom 1:2 na Maksimiru od Francuske u četvrtom kolu Lige nacija

“Baš mi je žao, mogu samo skinuti kapu dečkima na onome što su pokazali nakon 20. minute i u drugom poluvremenu pogotovo. Pokazali smo borbenost, dominaciju i onda iz jedne šanse izgubimo utakmicu. Nismo zaslužili poraz, ali nadam se da će nam se vratiti”, rekao je za Novu TV Dalić pa dodao:

“Imali smo plan držati ritam cijelu utakmicu i zato sam izvadio Badelja i Pašalića na poluvremenu. U početku smo loše stajali na terenu, bili daleko od igrača i dopustili Francuzima njihovu igru, trebali smo primiti još koji gol.”

“Ulaskom Brekala još smo postali opasniji, bili smo bolji. Šteta, ali vidi se razlika od rujna i sada. Već sam rekao, mi sada stvaramo reprezentaciju, nije to ona sa svjetskog prvenstva. Neki pokazuju da mogu.

Nešto kasnije Dalić je izašao pred novinare na konferenciji za medije.

“Mi ne igramo protiv bilo koga, nego protiv svjetskih prvaka i oni koriste svaku pogrešku. Nas je preletila jedna lopta i pogodili su za pobjedu. Protiv momčadi koja vrijedi milijardu eura greške se ne praštaju. Šveđani ne koriste pogreške, ali Francuzi da.”

“Pašalić nije bio krilo, nego vezni igrač. Možda vam se to činilo jer je u obrani bio malo na krilu, ali on je vezni igrač i na toj poziciji je treba poginuti. Nisam pogriješio s Vidom. On je nas standardni stoper. Drugi gol morate ponovno pogledati jer Vida kod njega nije bio kriv. Pogledajte s kim je Mbappe bio i kako je reagirao. Mi imamo još tri utakmice gdje možemo probavati neke stvari. Nakon toga moram imati čistu sliku.”

Otkrio je izbornik kako neki igrači budućnosti ne mogu očekivati pozive u reprezentaciju.

“Neću još govoriti o imenima, ali sigurno da igrači ne mogu očekivati pozive ako ne igraju u klubovima. Posebno jer se pojavljuju igrači koji igraju. Neki prije nisu igrali, a bili su pozivani, dok danas ima više igrača koji igraju i širi se baza. Meni je žao da konkretno Tin Jedvaj ne igra i morat ćemo vidjeti što s njim ako ne dobije minute u klubu.”

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});