Dinamo će na Gojaku zaraditi desetak milijuna eura

Autor: Klix.ba

ZAGREB - Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak (22) prije pet godina je za siću stigao u Dinamo iz Olimpika kao jedan od najvećih bh. talenata, a sada će zagrebački klub na sjajnom veznjaku zaraditi desetak milijuna eura.

Jednog od najskupljih Dinamovih igrača svojevremeno su u Sarajevu skautirali Zoran i Zdravko Mamić, braća koja su u međuvremenu nepravomoćno osuđena da su oštetila Dinamo za 30 milijuna KM.

“Amer je sada reprezentativac BiH zahvaljujući igrama u Dinamu, a on nikad ne bi bio na Maksimiru da nisam otišao po njega u Sarajevo, isplatio i njega i njegov klub Olimpik te prepoznao prije svih da bi mogao biti klasa”, hvalio se Zdravko Mamić.

U Dinamo je stigao za manje od 500.000 eura, ali nikad nije objavljeno točno za koliko pa se nagađa kako je plaćena samo naknada za treniranje.

Hrvatski prvak sada za Gojaka traži više od 10 miliona eura, a njemački mediji javljaju kako bi uskoro u Maksimir ponude za Gojaka trebali poslati Werder i Schalke.

Mediji u Hrvatskoj spominju još neke klubove pa je očito kako će Gojak, koji je s Dinamom dosad osvojio sedam trofeja, vrlo brzo napustiti Zagreb.

Autor: Klix.ba

ZADNJE VIJESTI