fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Twitter

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO IZJAVOM: Pobjednik plaća večeru, zato Kyrgios on izgubio

Autor: dnevno.ba

Novak Đoković ispisao je tenisku povijest osvojivši svoj sedmi naslov na Wimbledonu, a nakon fantastične predstave, gdje je odigrao gotovo bez greške u tri sata igre, oduševio je publiku izjavama.

Nahvalio je Đoković svog današnjeg protivnika, Nicka Kyrgiosa, koji je vidno bio utučen nakon poraza u svom prvom Grand Slam finalu. Priznao je Srbin da nije imao najbolje mišljenje o Australcu, koji je poznat po svom problematičnom ponašanju:

– Jako je teško naći riječi utjehe nakon ovog teškog poraza, ti si jedan od najboljih igrača na svijetu i želim ti sve najbolje. Stvarno te poštujem puno, veliki si talent, to znaš i sam. Nikad nisam mislio da ću reći toliko lijepih riječi o tebi. Ovo je službeno ‘bromance’.

– Pobjednik plaća večeru, zato je on izgubio, našalio se Đoković.

Srbinu je Wimbledon najznačajniji turnir, a uspio je obraniti naslov, ujedno doći do sedme titule, a nevjerojatno zvuči podatak da je neporažen na centralnom terenu još od 2013. godine:

– Hvala svima, stvarno više nemam riječi kada je u pitanju koliko mi znači ovaj turnir. Zbog njega sam počeo igrati ovaj turnir u malom selu u Srbiji. Svake godine dolazim ovdje i svaki put je sve značajnije i jako sam zahvalan što stojim ovdje s trofejem.

Zahvalio se obitelji, svom timu, spomenuo je i svog trenera, legendarnog hrvatskog tenisača, Gorana Ivaniševića:

– Ovo je najposebniji teren, s najvećom povijesti. Moja obitelj, moji roditelji, moja kćer je ovdje. Hvala cijelom mom timu, Goranu, Uliju, Jeleni, bez vas ovo ne bi bilo moguće.

Na kraju je poručio kako će Kyrgios morat pričekati večeru, jer mu je danas godišnjica braka:

– Sretna godišnjica draga, poručio je Đoković svojoj ženi Jeleni.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});