fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter - Screenshot

Engleski reprezentativci se pogledavali u čudu: Evo kako je talijanska pjevačica otpjevala njihovu himnu

Autor: dnevno.ba

Viralna, ali iz potpuno pogrešnih razloga, postala je engleska himna “God Save the King” u izvedbi talijanske pjevačice Ellynore prije utakmice Italija – Engleska (1:2) na stadionu Diego Maradona u Napulju. Njena očajna, neslušljiva i neprepoznatljiva verzija glasovite nacionalne pjesme zasjenila je reprizu finala Eura 2021. na početku kvalifikacija za EP iduće godine.

Ellynora je ukrala šou brojnim nogometnim zvijezdama na terenu te postala hit na društvenim mrežama. Točnije, meta žestokih kritika i ruganja, među kojima se ističe ocjena da je to najgora izvedba engleske himne u povijesti. Osim same verzije himne, viralne su postale i scene s izrazima lica engleskih nogometaša dok slušaju što im Ellynora radi od državne himne. Inače, Englezi iz sveg glasa pjevaju svoju himnu, ali kao što možete vidjeti na slici uz tekst, ovaj put su zaprepašteno šutjeli i u nevjerici slušali.

Na društvenim mrežama posebno ističu zabezeknute face Judea Bellinghama i Kylea Walkera. Zbog navedenog je jedna od šala koje kruže internetom da se Engleska pobjedom na Maradoni “osvetila Italiji za poraz u finalu Eura, ali i zbog ovakvog izvođenja himne”.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});