Foto: Bljesak.info.

Epilog hercegovačkog derbija – Uhićena dva navijača, povrijeđena dva policajca

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Dva policajca su povrijeđena, a dvije osobe su uhićene u nedjelju navečer kod stadiona Pecara u Širokom Brijegu uoči početka nogometne utakmice Širokog Brijega i Zrinjskog, neslužbeno doznaje Bljesak.info. Riječ je o dva odvojena incidenta.

Kako piše Bljesak.info, povrijeđena su dva pripadnika specijalne policije MUP-a HNŽ-a e koji su bili ispomoć kolegama u ŽZH na osiguranju utakmice. Obojica su pogođena staklenim bocama u glavu. Također, uhićen je jedan navijač Širokog Brijega te jedan navijač mostarskog Zrinjskog.

Podsjećamo, utakmica između Širokog Brijega i Zrinjskog prekinuta je u drugom dijelu zbog baklji koje su ubačene na teren. Sudac Irfan Peljto povukao je igrače u svlačionicu nakon što su 65. minuti susreta navijači ubacili pirotehnička sredstva na teren.

Specijalna policija je nakon prekida utakmice ušla na tribinu gdje se nalaze navijači domaće momčadi, a osim bakljade, zbog koje je prekid trajao 20 minuta, gledatelji su mogli vidjeti i druge nemile scene. U 40. minuti utakmice žutim upaljačem je u glavu, s tribine gdje se nalaze navijači Širokog Brijega, pogođen kapetan Zrinjskog Pero Stojkić.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI