fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EUFORIJA I VELIKI PREOKRET U KATALONIJI: Nitko za njim neće žaliti! Bartomeu ipak odlazi iz Barcelone

Autor: dnevno.ba

Josep Maria Bartomeu više nije predsjednik Barcelone! Vijest je to koja stiže iz Katalonije nakon što je dva dana bilo povuci-potegni, još jučer a i jutros Bartomeu nije ni pomišljao na odlazak no večer je očito donijela promjenu i ostavku na mjesto čelnog čovjeka ponosa Katalonije.

Bartomeu nije htio čekati glasovanje o opozivu koje vrlo vjerojatno ne bi preživio i koje je potpisima poduprlo 16.000 ljudi, već je sam odlučio kako napušta “blaugranu”.

Barcelona će tražiti novog predsjednika. Bartomeu je odlučio ipak odstupiti nakon gotov šest i pol godina obnašanja funkcije glavnog čovjeka jednog od najvećih svjetskih klubova. Izbori za predsjednika Barcelone trebali su se inače održati u ožujku 2021.godine.

U posljednje dvije godine bio je na velikom udaru kritika medija i navijača zbog načina na koji vodi klub i sam klupske politike. Došao je i u sukob sa igračima, a posebno se oštro prepucavao s najvećim igračem Barce u povijesti Messijem.

Barca je godinu završila bez trofeja, u lošoj atmosferi i groznoj financijskoj situaciji i cjelokupnoj atmosferi koja je bila na rubu  općeg kolapsa i erupcije. Sve je to bilo osuđeno na propast a posebno je sve eskaliralo ovog ljeta kad je Messi jednim nogom bio na odlasku iz kluba no na krjau je ipak odlučio ostati.

Navijači bi konačno mogli imati razloga za slavlje , odlazi omraženi predsjednik kluba i nitko neće pustiti previše suza za njim.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});