fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MANCHESTER CITY: Evo tko bi trebao zamijeniti Pepa Guardiolu

Autor: dnevno.ba

Newcastle je odabrao novog trenera i spreman je platiti da ga dovede, objavio je jučer ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio za Sky, tvrdeći da će novi vlasnici kluba na klupu momčadi dovesti Brendana Rodgersa. Engleski mediji danas tvrde da će on ponudu odbiti.

Kao razlog za to navode da je favorit u utrci za klupu Manchester Cityja, koji bi za 18 mjeseci trebao napustiti Pep Guardiola. Za nju je Rodgers kandidat bio i kad je odlazio Roberto Mancini 2013. godine, spominjao se ondje i prije toga, a u klubu i dalje smatraju da je on izvanredan trener koji bi mogao ublažiti udarac koji će stići s Guardiolinim odlaskom, piše Index.hr.

Daily Mail dijeli mišljenje koje prevladava u Manchester Cityju, tvrdeći da je Rodgers s Leicester Cityjem napravio sjajan posao i mimo osvojenih trofeja (FA kup, Community Shield). Ipak, nakon prošle sezone i osvojenog petog mjesta ljestvice momčad je u ovu sezonu ušla nešto slabije, trudeći se rasporediti snage za englesko prvenstvo i Europa ligu. Trenutno drži 13. mjesto ljestvice Premiershipa, piše HMS.

Podsjetimo, Newcastle je prošlog tjedna prodan Saudijcima. Novi predsjednik kluba je Yasir Al-Rumayyan, a 80 posto vlasništva ima saudijski javni investicijski fond, koji raspolaže s 320 milijardi funti. To Newcastle čini, bez konkurencije, najbogatijim klubom na svijetu, a ni do koljena mu nisu ni Manchester City ni PSG.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});