fbpx

EVRA: “Bio sam s braćom na ulici i vidio sam Suareza. Žena i djeca su ga spasili”

Autor: Dnevno.ba

Rivalstvo između Manchester Uniteda i Liverpoola jedno je od najvećih u Engleskoj. Patrice Evra i Luis Suarez su dva igrača koja su ponajbolje utjelovila animozitet između ta dva kluba u proteklih desetak godina.

Podsjećamo, Suarez je 2011. godine zaradio suspenziju od osam utakmica. Proglašen je krivim da je Evru vrijeđao rasistički, a u narednih nekoliko derbija je međusobna nevoljkost da si pruže ruku bila glavna tema otočkih medija.

U razgovoru za The Diary Podcast Evra je ispričao kako je njihov sukob zamalo dobio i treće poluvrijeme. “Šetao sam ulicama Manchestera s dvojicom braće. Jedan od njih je vidio Suareza. Pogledao sam ga i pomislio kako je ovo trenutak da se suočimo”, rekao je Evra.

Ipak, uskoro je vidio prizor koji ga je obeshrabrio. “Kada smo mu došli blizu, vidio sam mu iza leđa ženu i djecu. Okrenuo sam se. Ako sam i htio nešto napraviti, nisam to smio napraviti dok njegova obitelj gleda”, nastavio je bivši francuski branič pa zaključio: “Nimalo ga ne mrzim, nitko se ne rađa kao rasist. Ne žalim što se ništa tad nije dogodilo, to bi bilo ružno.”

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI