fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: I najpoznatiji bh izviđač na “Noći Izviđača” u čast rukometnog kluba iz Ljubuškog

Autor: Dnevno.ba

LJUBUŠKI - “Noć Izviđača” u čast Rukometnog kluba Izviđač Central osiguranje održana je sinoć u hotelu Bigeste u Ljubuškom. Na ovu svečanu večeru pristigao je velik broj prijatelja, simpatizera, sponzora, političkih dužnosnika i drugih gostiju kluba.

Drage sportske prijatelje i cijenjene goste svoje u osobno ime i u ime Uprave te svih igrača i igračica RK Izviđač na samom početku je pozdravio predsjednik kluba Toni Kraljević, javlja ljportal.com.

„Zahvaljujem svim generacijama, svim igračima i igračicama Izviđača koji su utkali svoje rukometno umijeće i svoju mladost u prepoznatljivu rukometnu ljubušku priču. Zahvaljujem i onima koji su se nosili s izazovima jačajući Izviđač i izvan sportskog borilišta, misleći pri tome na sve predsjednike svih Izviđačevih uprava, a posebno Zlatanu Luburiću, Marinku Bubalu i Stanislavu Muciću te Nevenku Barbariću koji je posebno podmetnuo svoja leđa kako bi Izviđač ostao uspravno stajati kada je bilo najteže, te kasnijim predsjednicima uprava Davidu Grbavcu i Ivanu Ševi. Hvala svima još jednom što ste nam pružili ruku potpore, neka nam živi Izviđač“, kazao je dopredsjednik Vlade i ministar financija Zapadnohercegovačke županije Toni Kraljević te pozvao osvjedočenog prijatelja Izviđača dr. Dragana Čovića čija je potpora svaki put bila istinska, korektna i konkretna te mu uručio prigodni poklon dres s potpisima igrača.

„Kada večeras ovdje imate više od tristo prijatelja Izviđača iz svih dijelova Hercegovine te iz Hrvatske, to je jedno ohrabrenje za ove mlade ljude. Ovaj sport ima svoje jedno posebno mjesto u Ljubuškom, ali nije uvijek rezultat toliko bitan, bitna je poruka zdravog života koja se šalje. Kako sam ja danas čuo da je više od 700 djece uključeno u različite sportske aktivnosti to je najveća vrijednost čitavog projekta Izviđača“, kazao je Čović te čestitao svim igračima i igračicama jer su ga oni uvijek motivirali da im bude podrška i da Izviđaču njegova vrata uvijek budu otvorena“, kazao je predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović.

Blagoslov svečane večere uputio je humački gvardijan fra Dario Dodig. Program je vodila Bjanka Medić, a tijekom večere bila je organizirana tombola za sve goste.

Kako se i očekivalo iskazan je veliki interes, tako da su manifestaciju Noć Izviđača svojom nazočnošću uveličali brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, zatim predstavnici svih instanci vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});