fbpx
FOTO: Mili Marušić / Dnevno.ba

FOTO: Motivirani Širokobriježani nadigrali nezainteresiranu Igokeu

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Košarkaši Širokog ostvarili su prvu domaću prvenstvenu pobjedu u novoj sezoni, bolje upućeni će reći i očekivanu pobjedu, bez obzira što je na drugoj strani bila najbolja bh momčad Igokea iz Aleksandrovca, ali Igokea koja je već nekoliko zadnjih sezona nezainteresirana za Prvenstvo BiH što je bilo vidljivo i ovom prilikom, jer su u Široki Brijeg stigli samo dan nakon teške utakmice sa Zadranima u ABA ligi, te je njihov trener poštedio nastupa nekolicinu svojih ponajboljih igrača.

No, bez obzira na sve te okolnosti Širokobriježani zaslužuju pohvale, jer gosti imaju jako širok i kvalitetan roster, pa se i protiv onih koji su branili boje njihovog kluba, trebalo pokazati u pravom svijetlu, a igrači Hrvoja Vlašića su upravo to napravili i više nego zasluženo slavili drugu prvenstvenu pobjedu.

Susret je završio rezultatom 76:63, a ključnom se ispostavila druga četvrtina koju su domaćini dobili s 28:7, te već na poluvremenu imali 23 poena viška (48:25).

Gosti su u nastavku donekle ublažili poraz, odnosno spustili taj zaostatak, ali više od toga objektivno nisu mogli protiv iznimno raspoloženog domaćina.

Sport

Mateo Čolak je sa 16 poena predvodio domaće strijelce,a Nemanja Nikolić s 15 poena goste iz Aleksandrovca.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI