fbpx

FOTO: Zrinjski nakon produžetka poražen od Sutjeske, presudili mu bivši igrači

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Velika drama i veliki preokret viđeni su u Mostaru u utakmici trećeg kola ABA 2 lige. Košarkaši mostarskog Zrinjskog poraženi su i treći put u ovom natjecanju nakon produžetka od nikšićke Sutjeske rezultatom 78:82, iako su u ovom susretu i u regularnom dijelu konstantno bili na rubu poraza.

Zrinjski je većim dijelom susreta izgledao pogubljeno i činilo se da će gosti kući odnijeti laganu pobjedu. No za Plemiće su se ukazali raspoloženi Sven Smajlagić i Aleksandar Todorović koji je tek pred kraj susreta počeo igrati onako kako se od njega očekuje, piše SportSport.ba.

Mostarski košarkaši stigli su i prestigli vodstvo Nikšićana od 11 razlike i kada se činilo da će pobijediti na +3 i 3 sekunde do kraja napravljen je prekršaj na Drašku Kneževiću. Bivši košarkaš Zrinjskog zabio je prvo, te namjerno promašio drugo slobodno bacanje nakon čega je uhvatio svoj promašaj i pospremio floater za produžetak.

U produžetku se opet vidjela velika drama, a opet su glavnu ulogu imali suci koji su poptuno izgubili kontrolu u ovom dvoboju. Na kraju je još jedan bivši košarkaš Zrinjskog Boris Lalović slobodnim bacanjima koja su na 18 sekundi do kraja susreta Sutjesku odlijepila na nedostižnih 4 razlike zapečatio sudbinu Zrinjskog.

Nije zgorega spomenuti i barem deset čistih zicera koje su promašili mostarski košarkaši u ovom susretu, a velika borba s organizacijom napada posebna je priča. Tri poraza u mostarskom klubu sigurno nisu planirali, a i dovedeno pojačanje Boris Bakić uklopio se u ovu sivu priču o Zrinjskom. Pred “Plemićima” je sada u okviru ABA 2 lige derbi sa Sparsima, a 13.10. bi trebali u okviru prvog kola domaćeg prvenstva gostovati kod mrkonjičke Mladosti.

Pavličević sa 20, Lalović sa 16 i Knežević s 15 poena su bili najbolji kod Sutjeske, dok su “Plemiće” predvodili Ramljak sa 17, te Todorović i Smajlagić sa po 16 poena.

MOSTAR – Dvorana Bijeli Brijeg, gledatelja 600. Suci Javor, Mauer i Davidov. Utakmica 3. kola ABA 2 lige: Zrinjski – Sutjeska 78:82.

HKK ZRINJSKI: Spieth 4, Šutalo, Petrić, Smajlagić 16, Sokolović 4, Todorović 16, Šamadan, Miličević 8, Pandurić, Ljujić 9, Bakić 4, Ramljak 17.

SUTJESKA: Goranović, Pavličević 20, Vulević, Knežević, Čalić 6, Vujović 2, Raičković, Spasojević 4, Vuković, Todorović 6, Hadžibegović 13, Lalović 16.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI