FUTSAL LIGA PRVAKA: Velika je stvar za Mostarce što će igrati s europskim prvakom Sportingom

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Ždrijeb UEFA Futsal Lige prvaka održan je prije dva dana u sjedištu UEFA-e u Nyonu, a prvak Bosne i Hercegovine u futsalu Mostar SG Staklorad smješten je u glavnu rundu sa Sportingom (Portugal), Ekonomcem (Srbija) te Dobovecem (Slovenija).

Ekspediciju Mostaraca u Švicarskoj pored predsjednika Amela Bajgorića činili su Edin Mušić, Alen Đuliman i Alnes Marić, a oni su na izvlačenju upoznali legendarnog nogometaša Javiera Saviolu.

Predsjednik Mostaraca je nakon ždrijeba razgovarao s brojnim predstavnicima klubova, i vjeruje da će za prvaka BiH ovo biti povijesni uspjeh.

“Lijepo je vidjeti naš klub u grupi zajedno sa Sportingom, Ekonomcem i Dobovecem. Nije mala stvar igrati utakmice protiv europskog prvaka Lisabona. Realno, protiv njih ne možemo puno očekivati, ali se nadamo da možemo u konkurenciji ekipa iz Srbije i Slovenije tražiti jedno od mjesta za nastavak natjecanja. Nećemo se nikome predati. Igrat ćemo najbolje što znamo i na najbolji način borit ćemo se za državu i naš Mostar. Pripreme bi mogle početi vrlo brzo, a trenutno radimo na dovođenju atraktivnih i kvalitetnih pojačanja. Mostar SG može samo biti jači i bolji iz godine u godinu”, kazao nam je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorada.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI