fbpx

Goce Sedloski napustio je “kormilo” ekipe s Pecare i uputio otvoreno pismo javnosti

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Goce Sedloski napustio je "kormilo" "Plavo-bijelih" nakon ispadanja od Kairata (1:2, 1:2) u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu te poraza na Pecari od Čelika (0:1) na startu nove sezone u Premier ligi BiH . Tko će biti njegov nasljednik trebalo bi se znati do kraja tjedna, nakon sastanka Uprave NK Široki Brijeg. Na utakmici drugog kola Premier lige BiH protiv Slobode u Tuzli momčad će voditi Denis Ćorić.

Sedloski je na odlasku s Pecare uputio otvoreno pismo koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani nogometaši, članovi i navijači NK Široki Brijeg,

htio bih Vam se zahvaliti iz dubine srca za ovu prelijepu godinu koja je bila puna uzbuđenja, radosti, tuge, napornog rada i, što je najvažnije, ispunjenja svih zahtijeva koje je pred mene postavila uprava kluba.

Kada smo prošle godine s mojim asistentom Aleksandrom Vlahom došao u klub naišli smo na vrlo srdačne ljude i suradnju na visokoj razini. Svi su nas prihvatili kao da smo tu bili godinama i kao da smo dugo bili u klubu. To se osjećalo na svakom koraku u gradu i izvan grada. Htio bih zahvaliti svim simpatizerima kluba, popularnim Škriparima, i najviše rukovodstvu i najzaslužniiim za rezultate, a to su nogometaši s kojima sam radio ovu proteklu godinu.

Zajedno smo ispunili cilj, izlazak u Europu, bili finalisti Kupa i sada smo igrali dvomeč s Kairatom, gdje nismo bili u podređenoj ulozi nego smo pokazali mnogo na ove dvije utakmice.

Ovaj klub ima odlične mlade igrače, ima dobre pojedince s kojima klub ima itekako lijepu budućnost. Nadam se da će moj nasljednik produžiti ovaj rad i kontinuitet i ostvariti još veće uspjehe i rezultate.

Ja sam odlučio napustiti ovu poziciju u klubu nakon utakmice s Kairatom, no za tri dana počinjalo je prvenstvo i nije bilo korektno prema klubu i situaciji. Sada klub ima vremena pronaći mog nasljednika. Ja ću najvjerojatnije napraviti pauzu od trenerskog posla i posvetiti se drugoj ulozi u nogometu.

Stekao sam puno prijatelja ovdje i htio bih još jednom svima zahvaliti se za prelijepu godinu koja će ostati zauvijek u mome sjećanju.

Do nekoga sljedećeg susreta,

iskreno Vaš,

Goce Sedloski

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI