fbpx

GUARDIOLA: Ja sam jako zahtjevan, znam limite svojih igrača i želim osvojiti Ligu prvaka jer to ovaj klub još nema

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Manchester Cityja jučer su održali lekciju svojim gradskim rivalima pobijedivši ih 4:1. Ipak, uvijek kritični engleski mediji “provocirali” su legendarnog Pepa Guardiolu.

– United je imao osam utakmica bez poraza. Ja sam najveći kritičar svoje momčadi i jako sam zahtjevan, ali kad igramo dobro, igramo dobro, a drugo poluvrijeme smo bili jako dobri. Ako vi smatrate da ovo nije bilo dobro, ne znam što bih vam rekao. Trebali smo postići i više od četiri gola, rekao je trener Cityja na komentar novinara kako City nije prikazao dobru igru.

Istaknuo je Guardiola kako United nije imao šanse u drugom dijelu:

– Ja sam jako zahtjevan, znam limite svojih igrača, ali mi smo stvarno u drugom poluvremenu u svakom mogućem smislu, od obrane, tranzicije, napada, predanosti bili odlični. Pa oni nisu imali udarca u drugom dijelu.

Bio je Katalonac opet sarkastičan:

– Ako ne osvojim sedam titula u sezoni to je onda neuspjeh, ne volim činjenicu da moramo uvijek pobijediti.

Koliko očajno želi osvojiti Ligu prvaka ove sezone zanimalo je novinare:

– Spavam svaku noć jako dobro, volio bih je osvojiti, ali ništa se neće promijeniti ako i ne uspijem. Želim je osvojiti jer to ovaj klub još nema, ali naš najveći uspjeh je to što i nakon tri Premier lige i dalje imamo tu glad i dalje igramo odlično protiv najvećih klubova.

Naslov prvaka još nije siguran:

– Imamo još 10 utakmica i najvjerojatnije ih moramo sve dobiti kako bi bili prvaci, Liverpool ima šest bodova manje, ali i jednu utakmicu više za igrati tako da će biti neizvjesno do samog kraja.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI