fbpx

HKK ŠIROKI NASTAVLJA S DOVOĐENJEM POJAČANJA ZA NASTAVAK SEZONE: U klub se vratio igrač koji je ponikao na Pecari, ČOVIĆ: Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se ponovno vratio u Široki

Autor: dnevno.ba

HKK Široki sa velikim zadovoljstvom potvrđuje povratak košarkaša Mile Čovića u svoj matični klub, naveli su iz najtrofejnijeg sportskog kolektiva u BiH.

Čović (1998., 205cm) je sa najtrofejnijim sportskim kolektivom u BiH potpisao ugovor do kraja iduće sezone. Proteklu sezonu i pol Mile je nastupao za mostarski Zrinjski gdje je u ovoj sezoni prosječno bilježio 13,6 poena uz 10.1 skok po utakmici.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se ponovno vratio u Široki nakon veoma lijepe epizode u Zrinjskom kojem se ovim putem zahvaljujem na svemu. Pecara je bila i ostala moja kuća i nije se mnogo toga promijenilo otkad sam otišao“, kazao je Mile Čović za klupsku stranicu i dodao:

„Trener Jusup ove godine zaista izvrsno vodi ekipu koja je odlično posložena sa pravim balansom mladosti i iskustva. Smatram da ova ekipa ima velike domete. Posebno mi je drago što uz trenera kakav je Jusup imam priliku raditi i sa iskusnim igračima na visokim pozicijama kao što su Ivanov i Vucić od kojih mogu puno naučiti, zato jedva čekam da započnemo raditi. Široki je uvijek bio klub sa velikim ambicijama, što nosi veliku odgovornost ali uvjeren sam da ćemo na kraju sezone razveseliti naše navijače i ostvariti sve zajedničke ciljeve”, naglasio je Čović.

„Dobro došao kući Mile“, naveli su iz HKK Široki.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI