fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HKK Široki uvjerljivo slavio protiv Zrinjskog na Pecari

Autor: dnevno.ba

HKK Široki je svladao momčad HKK Zrinjski rezultatom 99:85 u GSD Pecara.

Najefikasniji u domaćim redovima bio je Luka Božić s 21 košem, dok je kod gostiju 24 koša imao je Mile Čović koji je dodao još i 16 skokova. Josip Bilinovac je imao 11 asistencija za domaću momčad, dok je kod gostiju Josip Naletilić imao 16 asistencija.

Trener Širokog Danijel Jusup je izrazio zadovoljstvo pobjedom, ali je imao zamjerke na određene dijelove igre.

Mislim da smo u prvom poluvremenu, a posebno u drugoj četvrtini bili dosta agresivni i pretrčali Zrinjskog. Međutim, došlo je do nekog opuštanja u trećoj četvrtini gdje su oni odigrali angažirano i smanjili na neku razumnu razliku. Uglavnom smo kontrolirati rezultat cijelu utakmicu, ali nisam zadovoljan s nekim stvarima u igri i to ćemo morati popraviti za sljedeću utakmicu – kazao je Danijel Jusup, trener HKK Široki.

Trener Zrinjskog Neven Nikolić je čestitao Širokom na pobjedi i rekao da se njegova momčad dobro prikazala u nekim dijelovima utakmice.

Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo imali razdoblje dobre igre, a imali smo i neke crne rupe zbog kojih se protivnik rezultatski odvojio od nas. Imali smo samo sedam igrača u rotaciji i osjetio se umor i iscrpljenost. Pali smo fizički u nekim trenucima i to je Široki kaznio. U nedjelju igramo protiv Leotara, imamo sedam dana za pripremu i pokušati ćemo iznenaditi velikog favorita – naglasio je Nikolić nakon utakmice u Širokom Brijegu.

U sljedećem kolu Široki igra u gostima protiv Radnika, a Zrinjski će ugostiti Leotar.

FENA

 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});