fbpx

Huligani bakljama napali kuću izvršnog direktora engleskog velikana

Autor: Dnevno.ba

MANCHESTER - Grupa od dvadeset maskiranih navijača sinoć je napala kuću izvršnog direktora Manchester Uniteda Eda Woodwarda.

Za neke od njih vjeruje se da su pripadnici poznate Unitedove huliganske grupe “Men In Black”, piše The Sun.

Informacije govore da Woodward i njegova porodica u trenutku napada nisu bili na imanju vrijednom dva milijuna funti koje se nalazi u Cheshireu.

Najradikalnije pristalice Uniteda očito su izgubile strpljenje za izvršnog direktora, kojeg mnogi smatraju jednim od najgorih, ako ne i najgorim, u povijesti kluba s Old Trafforda.

Paljenjem baklji i gađanjem Woodwardove kuće huligani su očito željeli ubrzati njegov odlazak s jako važne funkcije u klubu.

Većina navijača smatra da posao koji Woodward radi ne zaslužuje plaću od četiri milijuna eura godišnje.

Zbog incidenta oglasio se i United.

“Manchester United je upoznat s incidentom koji se desio ispred kuće jednog od naših zaposlenika. Znamo da će nogometni svijet ujedinjen podržati rad policije kako bi se otkrili oni koji su pripremili ovaj napad”, navodi se u priopćenju Uniteda.

“Svatko čija se krivica bude ustanovila klub će doživotno suspendirati. Mišljenje navijača je jedna stvar, ali kriminalne aktivnosti koje ugrožavaju tuđi život, za to nema izgovora”, poručio je klub s Old Trafforda.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI