fbpx
facebook

‘HVALA VAM’ Iz Zrinjskog se oglasili nakon osvajanja Kupa: Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas i vaše podrške

Autor: Dnevno.ba

Kakva sezona! Nakon što smo sa stilom obranili naslov prvaka i stigli do osme titule, HŠK Zrinjski Mostar sinoć je u Zenici osvojio i Kup BiH, tako da smo prvi put u povijesti osvojili dvostruku krunu”, objavio je HŠK Zrinjski na službenoj Facebook stranici.

Kako ističu “najuspješnija sezona u povijesti plod je prije svega predanog rada naše momčadi i stručnog stožera, zbog čega igrači i treneri sigurno zaslužuju najveće čestitke, a HŠK Zrinjski Mostar ovim putem želi izraziti i veliku zahvalnost svim donatorima i sponzorima koji su dali svoj doprinos kako bismo ove sezone ispisali povijest”.

“Ipak, svjesni smo da ništa od toga ne bi bilo moguće bez vas i vaše podrške! Bez vas koji nas sve ove godine gurate naprijed! Bez vas koji ponosno proživljavate svaki trenutak našeg kluba! Bez vas koji se razočarani budite nakon poraza, ali i sretni nakon pobjeda”.

“Bez vas koji ste nas nosili do pobjede u finalu Kupa”.

”Upravo zbog toga najveća zahvala ide našim Ultrasima i svim navijačima koji su sinoć bili uz nas u Zenici! HVALA VAM!”, objavio je Klub.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski u srijedu je u finalu Kupa BiH svladao FK Velež pogotkom Maria Ćuže te tako ovu sezonu okrunio još jednom titulom.

Iduću utakmicu ‘Plemići’ igraju protiv Leotara na čitlučkim Barama u nedjelju u 17 sati.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI