fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

I TO JE MOGUĆE: Izbornik srbije zaželio Hrvatima da osvoje zlato na Europskom prvenstvu

Autor: Dnevno.ba

GRAZ - Iskren je nakon pobjede protiv Srbije, ali potpuno miran bio hrvatski izbornik Lino Červar. Na kraju s tri pobjede idu Hrvati iz Graza, ali ne i bez ali...

“Utakmica je ispala teška za nas. Prvo poluvrijeme je bilo loše, kretanje u napadu sporo, pa mekana obrana. No, u drugom dijelu smo se probudili, odigrali 15 minuta naše obrane 5-1 i to je presudilo utakmicu. Mi smo zadovoljni pobjedom, a kada je riječ o igri moramo vidjeti što se dogodilo”.

Jako teško je to išlo.

“Stavili su nas u probleme, ali ne bih imao obraza pogledati ljude u oči da nismo uspjeli dati ljudima zadovoljstvo. Iskreno, meni je utakmica dobro došla. Vidio sam dva lica, prvi dio je bio loš i dobro nam dolazi da spustimo malo krila i da prihvatimo da bez maksimalnog pristupa kao s Bjelorusijom neće biti rezultata koji želimo”.

Iznenadila vas je Srbija?

“Nismo mislili da će biti takva utakmica, mislili smo da ćemo lako, a tako ne ide. Bolje da smo to sada shvatili nego da nam se to dogodi kasnije. Taktička disciplina i obrana su ključ svake utakmice. Čim smo tako krenuli, dobili smo što smo htjeli”.

I završno u Grazu…

“Mislim da se ovdje igrao dobar rukomet, da su prošle dvije selekcije koje su pokazale najviše. No i Srbija i Crna Gora su na dobroj razini”, prenose Sportske novosti riječi Line Červara.

Nenad Peruničić odlazi s tri poraza, Srbija je ispala u prvom krugu.

“Svih 60 minuta igrati u istom ritmu protiv jedne takve momčadi kao Hrvatska je jako teško. Trošili smo se i u obrani i da stvorimo prilike. Dozvoli smo previše presječenih lopti Duvnjaka koji je uvlačio moje igrače u lijevak. To se ne smije dogoditi. Na kraju smo iskontrirani na račun tih izgubljenih lopti, ali mislim da smo pokazali srce. Igrali smo zbog nas samih, ova momčad nije kućna varijantna reprezentacije nego želi igrati bez straha protiv svakoga. Znam da im je sada teško, ali pokazano nije dovoljno da bismo otišli dalje”, rekao je izbornik Hrvatske.

I poruka Hrvatskoj.

“Želim baš zbog navijača da uspiju otići do zlata, a želio bih da se to dogodi i nama, da ne ostanemo sami kakvi smo bili ovdje u Grazu”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});