fbpx
Foto: Epa

IBRAHIMOVIĆ: Igrat ću nogomet dok ne dođe netko bolji od mene

Autor: Dnevno.ba

Zlatan Ibrahimović je rekao da želi igrati nogomet dok ne dođe “netko bolji” od njega.

Veteran italijanskog Milana nedavno je rekao da ima “osjećaj panike” zbog mogućnosti da se povuče iz nogometa.

“Želim igrati koliko god mogu”, rekao je Ibrahimović za UEFA.com.

“Realnost je da ću igrati dok ne vidim da je netko bolji od mene, tako da još uvijek igram. Budućnost tek treba biti napisana.”

Ibrahimović (40) želi produžiti ugovor si talijanskom ekipom na barem još jednu sezonu, a ugovor završava ovog ljeta.

Švedski napadač bosanskohercegovačlih korijena igra na visokom nivou otkako se ponovno priključio Milanu u siječnju 2020. iz američkog LA Galaxyja.

Bivša zvijezda španjolske Barcelone i engleskog Manchester Uniteda pomogla je “Rossonerima” da se kvalificiraju u Ligu prvaka i bore za titulu u Seriji A.

Usprkos tome što je Milan ove sezone ispao iz Lige prvaka u grupnoj fazi, Ibrahimović vjeruje da je povratak u europsku elitu već bio korak naprijed za njega i klub.

Zanimljivo, u bogatoj karijeri nije uspio osvojiti Ligu prvaka.

“Kako se osjećam u vezi s činjenicom da je nikad nisam osvojio? Osvojiti bi bilo nevjerojatno. Ali ako i ne osvojim, ne bi promijenilo kao igrača. Ako je osvojim, to ne znači da ću biti bolji igrač. To je dokazano; najbolji igrač ne osvaja sve”, rekao je Zlatan.

Ibrahimović, koji je najbolji strijelac svih vremena Švedske, želi pomoći svojoj reprezentaciji da se kvalificira za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI