Igokea ima dovoljno motivacije za utakmicu protiv Partizana

Autor: Sportsport.ba

ALEKSANDROVAC - Igokea će u 16. kolu ABA lige ugostiti Partizan, a bh. predstavniku po svemu sudeći neće nedostajati motivacije.

Trener Igokee Dragan Bajić kazao je da im motiv ne treba pored onoga što im se događalo pred kraj utakmice u Beogradu protiv Partizana.

“Poniženje koje smo doživjeli u Beogradu je veliki motiv. Sjećate se onih koševa na kraju!? Tada sam ponižen od strane igrača Partizana i trenera Nikolića, koji je bio u tom momentu, a ponižen je i košarkaški klub Igokea. To je bilo jako ružno od strane pojedinih igrača, koje je neko morao naučiti kako se treba ponašati i kada se dobija i kada se gubi. To uvijek potenciram kod svojih igrača i tako se uvijek ponašam prema svojim kolegama. Poštujem sve klubove protiv kojih igram, rekao je Bajić, prenosi Mondo.

“Moramo poginuti na terenu da ostvarimo tu pobjedu. Baš zbog tog poniženja koje smo doživjeli u Beogradu, želimo se revanširirati na terenu, sportskim putem. Želimo i publici koja redovno dolazi na naše utakmice da se odužimo dobrom partijom”, tvrdi Bajić.

Autor: Sportsport.ba

ZADNJE VIJESTI