fbpx

Igrači Bayerna u 13. sekundi zabili autogol, pa kreirali preokret protiv Augsburga

Autor: Sportnet.hr

AUGSBURG - Bayern je na samo dva boda zaostatka za dortmundskom Borussijom nakon što je slavio u gostima kod Augsburga s 3:2 predvođen raspoloženim Comanom.

Vrlo važnu pobjedu upisao je Bayern koji je slavljem kod Augsburga opet za petama dortmundskoj Borussiji i zaostaje samo dva boda. U bavarskom derbiju Bayern je dva puta bio u zaostatku i oba puta vratio se u utakmicu, a prvi put u minus je ušao već u 13. sekundi utakmice.

Bayern nije mogao lošije otvoriti utakmicu. Već u 13. minuti ubačaj s lijeve strane Leon Goretzka nespretno skreće u svoju mrežu i dovodi Kovačevu momčad u zaostatak.

Gosti su nakon toga igru u svoje ruke te su se vratili u igru u 17. minuti, Kimmich je sjajno centrirao, Kingsley Coman odlično je pratio ubačaj i glavom zabio za 1:1.

Činilo se da će Bayern tu krenuti prema naprijed i doći do preokreta, ali loša i kaotična reakcija obrane još jednom ga je stajala minusa. U 23. minuti Ji Dong-Won iskoristio je zbunjenost gostiju i vratio prednost na stranu Augsburga.

Što je poluvrijeme više odmicalo, to je Bayern bio sve opasniji i u sudačkoj nadoknadi drugi put je poravnao. Ponovno je strijelac bio Coman, a domaći vratar Kobel mogao je tu i bolje reagirati.

Coman je odigrao sjajnu utakmicu i osim što je zabio dva gola, upisao je i asistenciju u 53. minuti kada je pronašao Davida Alabu koji donosi preokret.

Do kraja susreta pogodaka više nije bilo i Bayern je upisao pobjedu 3:2.

Autor: Sportnet.hr

ZADNJE VIJESTI