fbpx
FOTO: NK Široki Brijeg

ISKUSNI BRAZILAC POTPISAO ZA ŠIROKI! “Znam kako je ovdje ranije igralo dosta mojih sunarodnjaka koji su ostavili trag na Pecari u među navijačima”

Autor: dnevno.ba

Iskusni defanzivni igrač Bruno de Oliveira Souza novi je igrač NK Široki Brijeg i veliko pojačanje Plavo-bijelih za nadolazeću sezonu.
Dvadesetšestogodišnji Brazilac, koji pokriva pozicije lijevoga braniča i lijevoga bočnog igrača, potpisao je ugovor do ljeta 2023.
Svoje prvo europsko iskustvo Bruno Oliveira ostvaruje nakon sjajne sezone u svome doskorašnjem klubu São-Joseense u kojem je bio stožerni igrač obrane.
Portuguesa, São Paulo, Central, Brasiliense i Lemense brazilski su klubovi čije je boje branio prije dolaska u São-Joseense.
“Sretan sam i zahvalan na ukazanoj prilici. Dolazak U NK Široki Brijeg moje je prvo europsko iskustvo. Nadam se kako ću svojim igrama opravdati povjerenje i napraviti daljnji iskorak u karijeri. Znam kako je ovdje ranije igralo dosta mojih sunarodnjaka koji su ostavili trag na Pecari u među navijačima. Volio bih nastaviti njihovim stopama i svojim igrama uveseljavati navijače”, izjavio je Bruno de Oliviera Souza po dolasku na Pecaru.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI