fbpx

Ivan Rakitić zatražio transfer u Inter?

Autor: SportSport.ba

BARCELONA - Ivan Rakitić je s Barcelonom već pet godina. S katalonskim klubom je osvojio gotovo sve, ali došlo je vrijeme za odlazak.

Dolazak mladog Frenkieja De Jonga (21) iz Ajaxa u Barcelonu znači odlazak Rakitića, a prema navodima Gazzette dello Sport, hrvatski nogometaš zatražio je od rukovodstva Barce da ga pusti u Inter.

Nerazzurri odavno žele Rakitića, a ovaj njegov potez je oduševio sve u Interu.

“Već se danima u Barceloni priča o nezadovoljstvu Ivana Rakitića. Sada je već sve poznato i sve je eksplodiralo nakon što je postalo poznato ime kluba u koji želi ići”, piše Gazzetta i dodaje.

“Rakitić zna da dolaskom novih igrača polako gubi tlo pod nogama. On želi u klub gdje će biti glavni igrač, a Inter mu može ponuditi takav status”.

Menadžer tvrdi da od transfera nema ništa

Rakitić se povezivao nedavno s prelaskom u PSG, ali prema posljednjim informacijama mnogo bliže je da karijeru nastavi u talijanskoj Seriji A.

Katalonski Sport u subotu je objavio da Rakitić ima ponudu Intera u koji bi mogao preći na kraju sezone.

Navodno, Neroazurri su spremili bogatu ponudu za hvatskog veznjaka, ali sada se oglasio njegov menadžer Arturo Canales koji je bio jasan.

“Rakitić će ovog ljeta napustiti Barcelonu? To je nemoguć scenarij”, kazao je Canales.

Hrvatski veznjak ugovor s Barcelonom ima do ljeta 2021. godine. Ove sezone je od 27 utakmica propustio samo dvije, a od njega uveliko ovisi kreacija igre u Barceloni.

Autor: SportSport.ba

ZADNJE VIJESTI