fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

IVANKOVIĆ: Odigrali smo sadržajnu utakmicu s obzirom na to kakvi su bili teren i uvjeti za igru, MUSEMIĆ: Dogodi se da neće lopta, neće šansa i protivnik to kazni

Autor: dnevno.ba

U izuzetno nenogometnim uvjetima terena stadiona Tušanj, Tuzla City i Široki Brijeg su u vrlo zanimljivoj i sadržajnoj utakmici podijelili bodove uz konačnih 2:2.

Široki je dva puta vodio, ali Tuzlaci su dva puta vraćali u igru i po prikazanom remi je možda na kraju i realan rezultat.

Svoj komentar utakmice dali su i treneri obje momčadi, Husref Musemić i Jure Ivanković.

Odigrali smo sadržajnu utakmicu s obzirom na to kakvi su bili teren i uvjeti za igru. Igrači su ostavili zadnji atom snage. Čestitam objema momčadima, stvarno u ovakvim uvjetima utakmica je bila korektna. Mi smo došli s planom prije svega biti čvrsti u obrani i čekati svoje prilike.

Iz nekih situacija koje su se otvorile postigli smo dva pogotka. Nažalost, događale su se neke greške koje su normalne i ne mogu nikoga kriviti za konačan rezultat. Mislim kako je ovih 2:2 nagrada za i jednu i drugu momčad. Obje momčadi su zaslužile bodove. Sada se idemo dobro spremiti za utakmicu s Posušjem, rekao je trener Širokog Brijega Jure Ivanković.

Imao je što za reći i trener domaćih, Husref Musemić.

Dobra utakmica s obzirom na teren. Ponovno nam protivnik bolje otvori utakmicu. U nastavku smo pravili neke promjene, ali dogodi se da neće lopta, neće šansa i protivnik to kazni. Vidjet ćemo do kada će to trajati, rekao je Musemić i dodao:

Svaka utakmica je teška, a sada nas čeka Velež koji je kvalitetna momčad, ali gdje ćemo ako ništa imati nogometne uvjete. Kod nas kada kažeš nešto za teren, odmah smatraju da tražiš opravdanja, rekao je Musemić.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});