fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

IZBORNIK SRBIJE ŠOKIRAO ODLUKOM! Prekrižio zvijezdu zbog izjave o ‘Srbima i nebeskom narodu’?

Autor: Bruno Herljević

BEOGRAD - Izbornik srpske košarkaške reprezentacije, Saša Đorđević, skratio je popis reprezentativaca na 18 imena uoči Svjetskog prvenstva. Odlučio je ipak ne uručiti poziv jednoj od najvećih zvijezda, Nikoli Kaliniću, a razlog je šokirao mnoge.

Službeni razlog nepozivanja za sada nije poznat, ali nagađa se kako je možda razlog nedavni seks-skandal, odnosno, curenje snimke na kojoj Kalinić masturbira. Međutim, srpski Informer tvrdi kako je razlog političke prirode.

“Izbornik je precrtao Kalinića zbog pojedinih istupa u medijima, kao i političkih komentara na društvenim mrežama koji su podigli prašinu u javnosti. Stručni stožer se plašio da bi zbog toga mogla biti narušena atmosfera u momčadi pa je odlučeno da Kalinić ovog puta ne bude dio reprezentacije”, piše Informer.

Kalinić je nedavno iznio svoj stav, koji se nije svidio mnogim Srbima.

“Nismo nebeski narod, niti smo ikada bili. Imali smo svijetlih trenutaka u prošlosti, ali moramo se pomiriti s tim da smo sada mala i nebitna točka na ogromnoj karti svijeta. Tko mi ne vjeruje, neka proputuje svijetom i neka kaže strancima odakle je i tko je, doživjet će šok, siguran sam. Ja sam ga doživio”, rekao je Kalinić za Blic i komentirao je Kosovo, državu koju Srbija ne priznaje.

“Kosovska bitka se odvila prije 600 i više godina i već desetljećima to nije “naš” teritorij. Neka me isprave stariji i pametniji ako griješim. Nitko ne živi od prošlosti i što se prije pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bit će nam bolje”, kazao je Kalinić.

Autor: Bruno Herljević
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});