fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Zdravka Mamića nema u Međugorju, niko ne zna gdje je

Autor: Dnevno.ba

MEĐUGORJE - Hoće li vila “Regina” u Međugorju i dalje biti utočište bjegunca i bivšeg predsjednika Dinama Zdravka Mamića pitanje je koje ovih dana postavljaju stanovnici Međugorja.

Reporteri Slobodne Dalmacije koji su boravili u Međugorju ustanovili su da mu se već duže gubi trag. Kako navode, već neko vrijeme ga nitko nije vidio. Ne ide u crkvu ni na brdo ukazanja, “kao da je u zemlju propao”.

“Međugorske ulice u srijedu bile su pune hodočasnika. Sezona je u punom jeku. Na terasi vile Regine poprilična je gužva. Traži se mjesto više, no nitko od gostiju nema pojma je li unutra Zdravko Mamić. Nema ga ni na Facebooku, što bi moglo značiti da se nešto po Mamića loše događa, jer kad zagusti – Maminjo zašuti. Zadnje što je objavio je čestitka za Uskrs prije mjesec dana”, navodi se u reportaži.

Uz Emirate, neki spominju i Srbiju. Da bi Mamić tamo bio najsigurniji.

“Pa nije se on džabe slikavao s Vučićem i Čovićem na velesajmu u Mostaru. Sve je to smišljeno. Nije isključeno da priprema teren za odlazak u Srbiju”, komentirali su poluglasno Međugorci, ne želeći da ih se spominje imenom.

Podsjetimo, Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske uputit će Bosni i Hercegovini zamolbu za izručenje bivšeg čelnika GNK Dinama Zdravka Mamića nakon što im osječki Županijski sud dostavi potrebnu dokumentaciju, najavio je hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

Optužno vijeće osječkog Županijskog suda u utorak je potvrdilo drugu Uskokovu optužnicu protiv Mamića i još šestorice okrivljenika te najavilo traženje Mamićevog izručenja iz BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});