fbpx
Foto: Klix.ba

Iznenadni odlazak hrvatskog trenera s klupe reprezentacije BiH

Autor: dnevno.ba

Hrvatski stručnjak Ivica Obrvan odlučio je napustiti izborničku klupu Bosne i Hercegovine nezadovoljan zbog neispunjavanja obveza rukometnog saveza BiH, ali i izjava predsjednika tamošnjeg saveza kako je s njim sklopljen štetan ugovor.

Poštovani, želim Vas ovim putem informirati kako nastavak suradnje s rukometnim savezom BiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsjednika Umičevića, stoji u pismu kojega je rukometnom savezu BiH uputio proslavljeni hrvatski rukometaš i stručnjak.

Mediji navode kako je razlog nezadovoljstva činjenica da Obrvanu nije isplaćeno više plaća, a predsjednik rukometnog saveza BiH Marinko Umičević izjavio je za medije kako je s hrvatskim stručnjakom sklopljen štetan ugovor. Prema medijskim navodima mjesečna Obrvanova plaća je 5.000 eura, a ugovor je sklopljen do 2025. godine.

On je u dopisu izvijestio kako će vodstvo rukometnog saveza kontaktirati njegov odvjetnik. Ivica Obrvan preuzeo je reprezentaciju BiH prošle godine i s njim na čelu je ta reprezentacija nastupila na Europskome prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

Obrvan odlazi s izborničke klupe samo pet dana prije susreta s Grčkom s kojom se reprezentacija BiH sastaje u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ivica Obrvan je, podsjetimo, i glavni trener rukometnog kluba Zagreb.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI