fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JAVIO NAM SE SLOMLJENI PATRIK ĆAVAR: ‘Shvaćam koliko smo mali na ovom svijetu. Zlatko ne smije umrijeti’

Autor: dnevno.ba

Patrik Ćavar je u šoku, sam veli da je nekoliko puta u prvi mah provjeravao iz nekoliko izvora strašnu vijest koja ledi krv u žilama. Vijest o smrti prijatelja i suigrača Zlatka Saračevića.

“Stalno sam ponavljao da Zlatko ne može umrijeti, kada mi je potvrđena vijest koljena su mi klecala, to je katastrofa. Svi mislimo o životu ovo ili ono, uzimamo ga zdravo za gotovo, ali tek kad ti ode netko ovako blizak, onda shvatiš što smo mi na ovom svijetu. Koliko smo mali. Tek kad ti ode netko koga si stvarno volio i obožavao, onda se zamisliš nad svime.”

Sjećanja samo naviru…

“Sve  je to tako tužno, rukomet je izgubio jednu sjajnu osobu. Bio je veliki pozitivac, uvijek spreman na šalu, čak i na svoj račun. Na Olimpijskim igrama u Atlanti bio je čovjek od povjerenja pokojnog trenera Velimira Kljaića. Čak je u dogovoru s njim napravio tučnjavu u prijateljskom susretu protiv Alžira uoči olimpijskog turnira 1996. godine. Majko moja, zar ga stvarno više nema.”
Ćavar još kaže:

“Zlatko je bio dobri duh našeg rukometa. Sjajan igrač, moćan bombarder, a s druge strane teška pozitiva. Bio je simbol one naše zlatne rukometne generacije iz Atlante. Bili smo stvarno škvadra. Znali smo divljati, bilo je tu i čašica, ali znali smo s tim balansirati. Bili smo pravi profesionalci kad je trebalo biti, a znali smo biti i divljaci kad se slavilo. Sarač, Božo i Neno su tu bili glavni. I dalje sam u šoku. Zlatko ne smije umrijeti. Toliko toga ga je čekalo. Pričao mi je nedavno kako želi biti pravi trener, kako u rukometu ima planove. Ne mogu shvatiti što se dogodilo. jedan naš suigrač mi je rekao da je sjeo u auto nakon utakmice i da se srušio. Ne shvaćam, pazio se, bio je u formi. U životu stvarno nema pravila.”

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});