fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: FENA /Filip Kožul

Jusup i Božić: Protiv Slobode želimo odigrati najbolje što možemo da bodovi ostanu na Pecari

Autor: Fena

U 3. kolu Lige 6 Košarkaškog prvenstva BiH u GDS Pecara sastaju se aktualni prvak HKK Široki i OKK Sloboda. Trener Daniel Jusup i najbolji igrač momčadi Luka Božić najavili su da će utakmica biti zahtjevna, ali se nadaju pobjedi i nastavku pozitivnog niza.

Trener Jusup najavio je kvalitetnu utakmicu i osvrnuo se na prošlu utakmicu koju je Sloboda na Pecari dobila u samoj završnici.

– Stanje u momčadi je dobro i neke sitne probleme s ozljedama i umorom rješavamo u hodu, a razumljivo je da se umor skupio zbog toga što smo na kraju sezone, ali sve to dobro kontroliramo. Kako sada stoje stvari svi su spremni za utakmicu protiv Slobode. Vremena nema puno s obzirom na utakmice koje se igraju svaka dva dana, ali kako je nama tako je i drugima. Ova putovanja u Trebinje i Banjaluku su malo iscrpila momčad, ali mislim da ćemo imati svježinu i biti odmorni za ovu utakmicu protiv Slobode kako bismo došli do pobjede – kazao je Jusup.

Također se osvrnuo na Slobodu za čiju momčad smatra da će na Pecaru doći jako motivirana.

– Onaj tko se bori za goli život uvijek daje svoj maksimum jer je njima svaka utakmica biti ili ne niti ukoliko misle ući u ABA 2 Ligu. Oni će doći spremni i motivirani da dobiju ovu utakmicu, a na nama je da odigramo najbolje što možemo i učinimo sve da bodovi ostanu na Pecari. Ovom prilikom bih se zahvalio navijačima na podršci i velikom posjetu na utakmici kroz ovu ABA 2 Ligu i pozvao bih sve da dođu u što većem broju, da zajedno probamo napraviti velike stvari – ustvrdio je trener Širokobriježana.

Luka Božić pružio je dobre izvedbe u posljednje dvije utakmice i očekuje da će zajedno s momčadi nastaviti kvalitetan niz u nastavku.

– Nadam se da ćemo pružiti dobru igru i izvedbu na terenu. Ako budemo koncentrirani cijelu utakmicu možemo im uzvratiti za onaj poraz koji su nam nanijeli u prošloj utakmici. Imali smo naporne treninge i sada na kraju sezone nam se to isplaćuje, jer se vidi da ekipe koje su najviše trenirale sada dolaze na vrh – rekao je Božić

Spomenuo je i reprezentaciju Hrvatske kazavši kako bi želio svojim dobrim igrama jednoga dana doći do poziva.

– Ovdje sam u Širokom Brijegu i naporno radim, razmišljam o sljedećoj utakmici. Poziv za reprezentaciju bio bi lijepa nagrada za mene, ako dođe bit će mi drago – napomenuo je Božić.

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});