fbpx

JUVENTUS U VELIKIM PROBLEMIMA: Jedan od nositelja momčadi doživio tešku ozljedu

Autor: dnevno.ba

Krilni igrač talijanske nogometne reprezentacije i Juventusa Federico Chiesa (24) zadobio je u derbiju protiv Rome puknuće križnog ligamenta lijevog koljena i za njega bi ova sezona mogla biti gotova.

– Chiesa je tijekom jučerašnje utakmice zadobio ozljedu koljena. Pregledi obavljeni u jutarnjim satima pokazali su puknuće prednjeg križnog ligamenta zbog čega mora na operaciju, objavio je Juventus u priopćenju.

Chiesa se ozlijedio u 32. minuti “lude” utakmice koju je torinska “Stara dama” dobila s 4-3 premda je Roma vodila s 3-1, a u posljednjim trenucima imala i kazneni udarac za 4-4.

Iz kluba nisu objavili koliko bi dugo Chiesa mogao izbivati s terena, međutim mediji nagađaju kako je za njega ova sezona završila.

Bio bi to težak udarac za Juve koji se trenutačno nalazi na petom mjestu Serie A s 11 bodova manje od lidera Intera, ali i za talijansku reprezentaciju koju u ožujku očekuju dodatne kvalifikacija za SP 2022.

Aktualni europski prvaci će 24. ožujka u Palermu igrati protiv Sjeverne Makedonije, a u slučaju pobjede pet dana kasnije vrlo vjerojatno protiv Portugala za mjesto koje vodi u Katar.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI