fbpx

JUVEOV DOKUMENTARAC: Nedved prijetio razbijanjem glava Juventusovih nogometaša

Autor: Dnevno.ba

Amazonov dokumentarni film All or Nothing: Juventus krenuo je s emitiranjem. U pitanju je dokumentarac koji prati torinski klub kroz neuspješnu sezonu 2020./2021., onu u kojoj je šansa dana Andrei Pirlu i njegovom pomoćniku Igoru Tudoru i u kojoj je zaustavljen niz kluba koji je devet uzastopnih sezona prije te bio talijanski prvak.

S neželjenim rezultatima bilo je i trzavica u momčadi, a već na samom startu emitiranja serije ističu se scene verbalnog sukoba Cristiana Ronalda i Juana Cuadrada, kao i agresivni ispad legende kluba, danas jednog od potpredsjednika, Pavela Nedveda.

Ronaldove sezone

Sukob Ronalda i Cuadrada snimljen je u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Porta. Prvi susret Juventus je izgubio 1:2, u drugom je na poluvremenu bio u zaostatku 0:1, a Ronaldo je inzistirao da svi u momčadi moraju “napornije raditi”. Cuadrado mu se usprotivio riječima da je on taj koji bi trebao dati primjer momčadi. Uslijedilo je smirivanje tenzija priznanjem da “svi igramo kao govno” i Pirlov dolazak koji je prekinuo razgovor.

Nakon utakmice kojom je Juventus ispao iz Lige prvaka Ronaldo je snimljen kako plače u svlačionici.

Nedved krivio igrače

Puno nemirniji bio je Nedved nakon poraza Juventusa od Beneventa, tada slabašnog prvoligaša, danas momčadi koja se natječe u Serie B. Snimljen je kako negoduje poslije poraza i govori o aroganciji u momčadi koja je već ispala iz Lige prvaka, a dodao je i ovo:

“Trebalo bi im glave razbiti.”

Drugi čelnici kluba pokušali su ga smiriti prihvaćanjem dijela krivice na klub. Nedved nije popuštao i govorio je:

“Ne, oni su krivi. Oni su krivi.”

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI