KAD BAJGORIĆ POLUDI: Drastično smo kaznili cijelu ekipu, dva igrača su na izlaznim vratima!?

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - HFC Zrinjski s uvjerljivih 7:2 pobijedio je Mostar SG Staklorad u gradskom derbiju 16. kola Premijer futsal lige BiH igranom u dvorani Bijeli Brijeg, što je bio alarm za Upravu šampiona naše zemlje u futsalu.

“Imali smo jutros hitan sastank Uprave kluba, gdje smo odlučili da ne možemo tako lako preći preko ovih poraza u Kupu i u Premijer futsal ligi BiH. Odlučili smo kazniti čitavu ekipu drastično, zbog nezalaganja za svojti tim i grb, tako da su dva igrača na izlaznim vratima”, kazao je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorada.

“Želio bih ispred Uprave kluba da se izvinem našim navijačima, simpatizerima i prijateljima zbog ovako loše odigranih utakmica, koje ipak ništa ne znače za prvo mjesto u Premijer futsal ligi BiH. Mostar SG i dalje vodi glavnu riječ. I dalje smo na prvom mjesti i kada nam se dodaju tri boda u utakmici protiv Leotara imat ćemo četiri boda više od Zrinjskog i siguran sam da ćemo obraniti naslov najbolje ekipe u BiH. Još jednom se izvinjavamo našim vjernim navijačima, koji u posljednje tri godine pune dvoranu i prate nas na svim utakmicama”, dodao je čelni čovjek aktualnog bh futsal prvaka.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI