fbpx

KAO DA SE SPREMA OPSADA: Evo kako Portugalci dočekuju Hrvatsku na Poljudu!

Autor: dnevno.ba

Portugalski nogometni reprezentativci su u nedjelju stigli u Split i smjestili su se na Žnjanu, a danas će na Poljudu imati trening uoči utakmice protiv Hrvatske u utorak s početkom u 20:45 sati u Ligi A europske Lige nacija.

Predvođeni Cristianom Ronaldom, Portugalci su u Hrvatsku došli rasterećeni s obzirom na to da više ne mogu s drugog mjesta u skupini u kojoj se Vatreni bore za ostanak u Ligi A. Izabranicima Zlatka Dalića će utakmica biti puno važnija, no ni naši gosti ne prepuštaju puno stvari slučaju na ovom gostovanju.

To pokazuju i potpuni mir i sigurnost koji su osigurali po dolasku u Split.

Kako piše Gol, ispred hotela na Žnjanu u kojem su Portugalci odsjeli postavljene su metalne ograde, a barijere su i na prozorima soba u kojima se nalaze gostujući reprezentativci da ne bi bilo neželjenih pogleda.

Portugalci su po dolasku u Split pazili i na to da im nitko ne može prići s obzirom na to da se zbog koronavirusa pazi na sve.

Na sličan način osigurala se i Hrvatska na prvom treningu u Omišu kojem domaći ljubitelji nogometa nisu imali pristup.

Podsjetimo, Vatreni će u utorak tražiti pobjedu, a osluškivat ćemo i što će Šveđani u istom terminu napraviti u Francuskoj gdje će ih domaća reprezentacija dočekati bez imperativa rezultata s obzirom na to da je već sigurno prva.

Hrvatska i Švedska su bodovno izjednačene, a sve je u egalu i u međusobnim utakmicama zbog pobjeda obje reprezentacije s po 2:1 u ta dva susreta. Hrvatskoj prednost u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta u skupini 3 trenutno

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI