fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena/Filip Kožul

Karačić: Vjerujem da ćemo na Grbavici riješiti ostanak u Premijer ligi

Autor: Fena

U 32. kolu Premijer lige BiH na stadionu Grbavica sastaju se FK Željezničar i HŠK Posušje, a susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati.

Željezničar traži bodove u borbi za Europu, dok će Posušje tražiti svoju priliku za bodove kojima bi osigurali ostanak u Premijer ligi.

Trener Posušja Branko Karačić naglasio je kako njegova momčad želi što prije osigurati ostanak i mirno završiti sezonu.

– Znamo da je skoro kraj prvenstva i da imamo još 180 minuta u kojima trebamo riješiti ostanak u Premijer ligi BiH. Vjerujem da ćemo riješiti naš ostanak na teškom gostovanju na Grbavici. Moramo znati da je prošli rezultat Željezničara kada su u sudačkoj nadoknadi izjednačili protiv Sarajeva vrlo važan za njihovu momčad i sada imaju priliku izboriti plasman u Europu. Međutim, imamo i mi svoj cilj, a to je da što prije osiguramo ostanak u ligi – kazao je Karačić.

Poručio je kako se oni ne boje iako je Željezničar kvalitetna momčad koja ima motiv riješiti posljednje dvije utakmice u svoju korist i izboriti plasman u Europu.

– Znamo njihove kvalitete, ali znamo da imaju jednu valovitu formu u prvenstvu – kazao je Karačić i dodao kako Josip Katavić ima problema s ozljedom i da nije u kadru za utakmicu na Grbavici.

Naglasio je da od svoje momčadi očekuje borbenost koja ih je krasila u posljednjim utakmicama.

– Od svojih igrača očekujem da prezentiraju igru iz prošlih utakmica u kojima smo bili borbeni i čvrsti. Nadam se da ćemo na takav način izboriti dobar rezultat i da nećemo ostaviti sve za zadnje kolo – rekao je trener Posušja.

Branič Frane Maglica je kazao da Posušje ide hrabro u ovu utakmicu i da žele ostvariti što bolji rezultat.

– Na Grbavici nas očekuje jedna teška utakmica i kvalitetan protivnik u dobroj atmosferi. Ova utakmica je važna za obje momčadi. Mi imamo svoj cilj koji želimo što prije ostvariti i vjerujemo da ćemo uspjeti – kazao je Maglica.

Dodao je kako među igračima vlada pozitivno ozračje i da s nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv Željezničara.

– Nakon pobjede protiv Borca u našoj momčadi vlada sjajna atmosfera. Međutim, još uvijek je tu prisutan taj pritisak borbe za ostanak i nadamo se da ćemo nakon ove utakmice biti još jedan korak bliže ostanku u Premijer ligi – zaključio je igrač Posušja.

Utakmicu na Grbavici sudi Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});