fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOCKA, BACANJE NOVCA I ŽENE: Platio joj povećanje grudi da bi šutjela!

Autor: dnevno.ba

Nicklas Bendtner, kojeg ljubitelji nogometa najviše pamte kao napadača danske reprezentacije i londonskog Arsenala, otkrio je dio svoje intime u autobiografiji u kojoj iznosi detalje kako se nekad ponašao. Ako je vjerovati svemu što je iznio papir, bio je prilično razuzdan i lud.

Bendtner se prisjetio brojnih svojih epizoda, a važno poglavlje pripalo je ženama. Kako je to išlo? Danac je iznio jedan od događaja koji posebno pamti. Nakon što je bio neoprezan u jednoj vezi, djevojka s kojom je bio ostala je trudna, a nakon što danski nogometaš nije želio da se za to dozna – cura koju je ostavio trudnom je za svoju šutnju zatražila plaćanje operacije povećanja grudi.

Otkrivajući taj detalj iz svojeg života, Bendtner tvrdi da joj je tu želju i ispunio.

Žene su bile lude za njim, a osim slučaja jedne koja je ostala u drugom stanju, još jedna je gađala kamenom Porsche koji je Bendtner tada vozio i razbila mu je staklo na autu. Razlog je bio u tome što joj je danski nogometaš slomio srce poručujući joj da je između njih gotovo, što je jadnicu natjeralo na histeriju.

Situacije poput plaćanja estetskog kirurga za povećanje nečijih grudi mogu uvaliti čovjeka u probleme s novcem, a Bendtner nije skrivao da je bilo i toga. Veliki razlog za to bila je kocka.

Opisujući što je prošao u razgovoru za Guardian, rekao je da je kockao toliko puno da je jedanput na ruletu ušao u minus od 720.000 dolara u samo 90 minuta. Kako nije mogao nadoknaditi taj dug i nakon što mu je prijetio bankrot, igrao je dalje dok mu se sreća nije okrenula, što ga je tada spasilo.

Bila je to jedna od lekcija koja je razbudila danskog nogometaša. Danas 32-godišnjak i još uvijek aktivni igrač, sada u danskom četvrtoligašu Tarnbyju, Bendtner je s vremenom naučio kako treba s novcem i ženama, a danas bi, veli, mlađeg sebe udario čekićem u glavu kada bi vidio kako se ponaša.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});