fbpx

KORDIĆ dodijelio nagrade na finalu Božićnog malonogometnog turnira

Autor: Dnevno.ba

Na Finalu Božićnog malonogometnog turnira u Areni Sport Centru u Mostaru u nedjelju večer je upriličena dodjela nagrada i medalja za ekipno i pojedinačno postignuće, prenosi Fena.

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je preko 35 ekipa u tri kategorije: 2007., 2009. i 2011. godište.

Nagrade je dodijelio gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić koji  je  izrazio nadu da će turnir prerasti u tradicijski te obećao i potporu Grada Mostara.

-Obilazim ovih dana puno događaja i ovo mi je jedan od dražih jer vidim mladost Grada Mostara i okolice – istaknuo je Kordić, čestitajući ujedno dobitnicima na osvojenim nagradama.

Prvo osvojeno mjesto u konkurenciji za 2011. godište pripalo je ŠN Sport Talent, drugo mjesto HŠK Zrinjskom, treće UŠS Fortuni i četvrto NK Brotnju.

Za najboljeg golmana proglašen je Emanuel Gagro (Zrinjski), za strijelca Patrik Vrljić (Sport Talent,  dok je za najboljeg igrača proglašen Karlo Pehar (Sport Talent).

Prvo mjesto ekipa u konkurenciji za 2009. godište usvojio je HŠK Posušje, drugo HNK Čapljina, treće HŠK Zrinjski i četvrto NK Široki Brijeg.

Za najboljeg golmana proglašen je Maro Dodig (Čapljina), za strijelca Luka Spajić  (Široki Brijeg)  i za igrača Noa Tadić (Posušje) .

Prvo mjesto u konkurenciji ekipa za 2007. godište osvojio je NK Mostar, drugo NK Brotnjo, treće HŠK Zrinjski i četvrto NK Gošk.

Za najboljeg golmana proglašen je Matej Marić (Mostar), za strijelca Gojko Prusina (Brotnjo), a za najboljeg igrača Petar Marić (Mostar).

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI