Kovača pitali o raskošnom životu Francka Riberya, a hrvatski strateg gospodski odgovorio

Autor: Dnevno.ba

DUBAI - Proslavljeni francuski nogometaš i napadač minhenskog Bayerna Franck Ribery ovog je vikenda strahovito uzdrmao svoje navijače i nogometnu javnost

U petak navečer Ribery i njegova supruga Wahiba večerali su u jednome restoranu u Dubaiju. Francuski nogometaš naručio je luksuzni odrezak umočen u 24-karatno zlato u vrijednosti 1,200 eura i time se pohvalio na svome Instagram profilu. Ubrzo su se javili brojni navijači i novinari koji su ga iskritizirali zbog takvoga rastrošnog životnog stila, a Francuz je potom opscenim uvredama odlučio uzvratiti na kranje skandalozan i neprimjeren način.

“U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenoga kondoma. Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi!”, neobuzdan je od bijesa bio sramotan i divljački ispad Francka Riberyja.

Zatim su se Wahiba i Franck na svojim Instagram profilima obrušili i na novinare:

“Svim pseudonovinarima koji su me kritizirali (samo da prokomentiram posljednji primjer – usuđuju se prozivati me zbog onoga što jedem za svoje novce!) poručujem ovo: zašto niste pisali o meni kad sam donirao velik novac (a odgojen sam da dijelim novac potrebitima)? Ne, vi radije pišete o mojem obiteljskom odmoru, promatrate sve što radim, što jedem itd. Da, uvijek ste tu radi takvih banalnosti!”, grmio je od bijesa Ribery. Cijelu je ovu eskapadu zaključio riječima:

“Oooouuuu, vjerojatno sam sada uvrijedio nečije majke. Do sutra, laku noć!”

Nakon prospavane noći, u subotu je cinično objavio:

“Otuširao sam se, pojeo, popio svoju kavu i sada sam ovdje za vas!”, obratio se svojim kritičarima Francuz.

Društvenim se mrežama odmah proširio ovaj incident proslavljenoga nogometaša, a novinari su se obratili za komentar njegovu treneru i bivšem izborniku Vatrenih Niki Kovaču. Njemački portal Bild prenosi da je Kovač bio vidljivo nepripremljen za ovo pitanje te je reagirao riječima:

“Može li mi itko pokazati tu snimku?”, aludirajući na videozapis s Riberyjevom večerom na kojoj uživa u zlatnome odresku. Zatim je nastavio:

“Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge”, pomirljivo je završio hrvatski strateg.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI