fbpx

KRAJ EPIZODE NA CAMP NOU: Španjolci otkrili gdje ide Rakitić

Autor: sportsport.ba

BARCELONA - Ivan Rakitić je među nogometašima koje će Barcelona prodati ovog ljeta, javljaju španjolski mediji.

Ovaj vezni nogometaš Barcelonin dres nosi od 2014. godine kada je došao iz Seville, međutim ispadanje iz polufinala Lige prvaka i katastrofalna partija koju je Rakitić pružio u porazu od Liverpoola, rezultirali su odlukom da se dvije strane na kraju sezone raziđu.

Tako barem tvrde mediji iz Španjolske, navodeći da je Rakitić postao igrač kojeg Katalonci priželjkuju prodati, a u ovom trenutku interesenata ima prilično mnogo.

Iako bogati Paris Saint-Germain već dugo vremena pokušava privoliti Rakitića na dolazak na Park prinčeva, navodno je ovaj hrvatski nogometaš u ovom trenutku najbliže prelasku u Inter, koji će u narednu sezonu ući s velikim ambicijama.

Barcelona i Inter su na pragu dogovora oko kupovine Rakitićevog igračkog kartona, koji će, doduše prema neslužbenim informacijama, koštati najmanje 50 milijuna eura.

Novog ugovora u Barceloni nema

“Rakitić se prošlog ljeta nije pomaknuo prema boljem ugovoru. Poboljšanje nije došlo i, nakon onoga što se dogodilo u Liverpoolu, vjerojatno je izgubljena svaka mogućnost da se to dogodi”, pišu Španjolci.

Osim Rakitićeva na Interovoj listi želja se nalazi još nekoliko zvučnih imena, i to sve kako bi ovaj klub bio konkurentan u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu.

Što se tiče Rakitića, on je od dolaska iz Seville odigrao 265 utakmica za katalonski klub i pritom postigao 34 pogotka uz 36 asistencija.

Osvojio je s Barcelonom pritom 13 trofeja, uključujući četiri titule u Primeri i Ligu prvaka 2015., kada je bio strijelac u finalu protiv Juventusa.

Autor: sportsport.ba

ZADNJE VIJESTI