Krupa započela pripreme, na prozivci se pojavila 32 nogometaša

Autor: SportSport.ba

KRUPA NA VRBASU - Fudbalski klub Krupa danas je započeo sa pripremama za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog stožera Petar Kurćubić obavio je prozivku na kojoj su se pojavila 32 nogometaša, nakon čega je održan i prvi trening.

Prozivci i treningu su prisustvovali sljedeći igrači:

Na spisku igrača nalaze se: Marković Matej, Ilić Mladen, Knežević Vanja, Kutić Jovan, Karišik Miloš, Redžić Ajdin, Makitan Igor, Modić Andrej, Modić Mihael, Ljubenović Miljan, Lukić Jovo, Dujaković Nikola, Puzigaća Bojan, Marjanović Lazar, Palić Kerim, Nikodijević Saša, Aganaspahić Almir, Dekić Ranko, Savić Stefan, Nikolić Stefan, Hadžić Džafo, Jelić Krešimir, Eman Blažević, Šipovac Danilo, Mandić Nikola, Guskić Perica, Milanović Slobodan, Raković Nemanja, Maksimović Stojan, Ilić Vladimir, Vrebac Viktor, Nikolić Lazar.

Krupa će prvi dio priprema obaviti na stadionu u Krupi na Vrbasu, a nakon toga 28. siječnja igrači Krupe zajedno sa stručnim stožerom putuju na pripreme u Medulin gdje će boraviti 14 dana.

Podsjetimo, Krupa na polusezoni zauzima posljednje mjesto na ljestvici s 15 bodova, pet manje od Tuzla Cityja koji je u sigurnoj zoni.

Autor: SportSport.ba

ZADNJE VIJESTI