KUP BiH: Uzvrat Zrinjskog i Sarajeva sudi Elvis Mujić, TOŠK najveći favorit za prolaz dalje

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - U srijedu nas očekuju uzvratne utakmice četvrtzavršnice nogometnog Kupa BiH, a u središtu pozornosti je svakako novi sraz dvaju najboljih bh klubova Zrinjskog i Sarajeva. Prvenstveni lider u Mostar donosi prednost od 1:0 iz prvog dvoboja i svakako nas Pod Bijelim brijegom očekuje novi spektakl u kojem od 16 sati ulogu glavnog suca ima Elvis Mujić iz Banovića.

Od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci Borac će pokušati stići zaostatak od 1:2 protiv Širokog Brijega, koji jeste favorit, ali isto tako poprilično uzdrman unutarnjim problemima, pa svakako i u Borcu vide svoju priliku za prolaz dalje. Ovaj dvoboj sudit će Sabrija Topalović iz Zenice, a kao i susret iz Mostara prenosit će ga Arena Sport.

U terminu od 15 sati očekuju nas dva dvoboja klubova iz nižih rangova natjecanja. Sasvim sigurno je da će jedan klub iz Prve lige FBiH u polufinale ovog natjecanja pošto se međusobno sastaju TOŠK i Zvijezda iz Gradačca. Momčad iz Tešnja slavila je na Banja Ilidži 2:0 u prvom susretu i stoga je uistinu veliki favorit za prolaz dalje.

Ulogu laganog favorita ima i federalni drugoligaš Klis iz Buturović Polja u odnosnu na Slogu iz Gornjeg Crnjelova s obzirom da su u gostima izborili obećavajućih 1:1 Susret u Tešnju sudit će Frano Jelić iz Širokog Brijega, a dvoboj Klisa i Sloge Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI