fbpx

Lebron odgovorio Đokoviću na izazov: No morate vidjeti što mu je poručio Ivo Karlović!

Autor: dnevno.ba

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković godinama osvaja svijet svojim teniskim postignućima na terenu i van njega, ali je sada zadivio jednog od najboljih košarkaša svijeta LeBrona Jamesa svojim košarkaškim vještinama.

Đoković, koji je organizirao Adria Tour u Beogradu i Zadru, a slijede Crna Gora, Banja Luka i Sarajevo, za vrijeme dok je teniska sezona prekeinuta zbog pandemije koronavirusa, objavio je videosnimku na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako izvodi neke košarkaške poteze. Razumljivo ipak se nalazi u gradu košarke a i dan prije je pokazao da nije imun i na dobrpo

Video, upućen američkoj košarkaškoj zvijezdi Jamesu, prikazuje 33-godišnjeg Đokovića kako dribla prije šuta sa srednje udaljenosti.

“Jesam li spreman za jedan na jedan @KingJames?” pita Đoković.

Zvijezdi Los Angeles Lakersa nije trebalo dugo da mu odgovori.

“Ha! Mislim da jesi! Prekrasan prolaz za taj šut prijatelju!”, odgovorio mu je James na Twitteru.

No na sve dužan nije naš Div sa Šalate Ivo Karlović koji je Novaku Đokoviću poručio “Spremi se da zakucam preko tebe”.

“Očigledno nisam bolji ni u košarci ni u tenisu od Ive. Pozdrav za Karla. Ivo, nedostaješ nam!” odgovorio je Đoković u osmijeh nakon pobjede protiv Ćorića i zaradio ovacije gledatelja na Višnjiku.

Karlović je naime jedan od rjetkih koji protiv Đokovića ima pozitivan skor u međusobnim susretima. Karlović ga je pobIjedio dvaput a izgubio je jednom.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI