fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LEGENDA IZGUBILA, A VELIKI GAZDA ZAVAPIO: ‘Nisam ga smio pustiti da se bori!’

Autor: dnevno.ba

Anderson Silva nije bio uspješan u borbi koja bi mogla biti posljednja u njegovoj velikoj karijeri. Legendarni 45-godišnji Brazilac je na priredbi UFC Fight Night 181 u Las Vegasu izgubio od Uriaha Halla tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, a takav rasplet u glavnoj borbi večeri približio ga je odlasku iz UFC-evog oktagona u kojem je bio svjetski prvak u srednjoj kategoriji.

Brazilska legenda poznata je po vladanju srednjom kategorijom UFC-a tijekom rekordnih 2457 dana u razdoblju od 2006. do ’13. godine, a ako je ovo bio kraj, oproštaj nije prošao kako se nadao.

Nakon završetka borbe svima je bilo žao što je tako ispalo, a u tu skupinu ušao je čak i 36-godišnji Hall koji je svladao Silvu. Borac koji je slavio gotovo da se ispričavao svojem 45-godišnjem protivniku kojem se poklonio zbog njegove veličine, dok je među ostalim reakcijama odskočila onu koju je imao UFC-ev predsjednik Dana White.

‘Napravio sam veliku pogrešku’, rekao je White komentirajući Silvin poraz.

‘Nisam ga smio pustiti da se bori u ovoj večeri. No, iz respekta koji imam prema njemu i s obzirom na to da je legenda ovog sporta i legenda naše organizacije – napravio sam nešto s čime se nisam slagao’, dodao je UFC-ev predsjednik.

‘Anderson Silva se više nikad ne bi trebao boriti’, zaključio je White.

Hoće li 45-godišnji Brazilac to poslušati? Borba protiv Halla vjerojatno je bila njegova posljednja, no ipak je ostavio otvorena vrata u slučaju da se predomisli.

‘Prvo ću se vratiti kući, vidjet ću što misli ostatak momčadi koja je uz mene. Sve ćemo vidjeti. Teško je reći je li ovo bila moja završna borba u karijeri ili ne. Ovo je zrak koji dišem, ovim se bavim cijeli svoj život sa svim srcem. Vidjet ćemo’, rekao je Silva.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});